Faktaa sohvasta

8.2.2017

Saan tosi usein kyselyjä meidän olohuoneen sohvasta, joten ajattelin tehdä ihan oman postauksen siitä ja vastata yhdellä kertaa moneen kysymykseen. Viikonlopun sohvalla köllöttelyn lomassa nappasin muutaman kuvan todella tykätystä sohvasta.
Sohvamme on HT Collectionin Loft-sohva, jonka olemme hankkineet Vepsäläiseltä vuosia sitten. Tätä mallia ei valitettavasti valmisteta enää, mutta HT:n sivuja bongaillessa huomasin ainakin Comon ja Vivan muistuttavan muodoiltaan Loftia. Tässä meidän mallissa on erikoisuutena taaksepäin kaadettavat selkänojat, mutta koska sohva sijaitsee aina joko ikkunoiden tai seinän edessä, niin eipä tuota ominaisuutta ole tullut juurikaan hyödynnettyä. Vitivalkoiset päälliset ovat irroitettavat ja pestävät ja se on kyllä äärimmäisen hyvä juttu lapsiperheessä. Vaikka meillä ei syödäkään sohvalla (paitsi mie joskus), niin ainahan sitä eläessä jotain tahraa tulee. Pikaisesti tahran voi poistaa sumutettavalla kankaan puhdistusaineella, mutta joskus on konepesu tarpeen. 

Moni kauhistelee valkoista sohvaa juurikin lapsiperheessä, mutta valkoisessa ei ainakaan pöly näy niin hyvin kuin tummassa. Minusta huonekalut ovat muutenkin  käyttöä ja elämää varten tehtyjä, joten ei sitä valkoisen sohvan ostoa kannata pelätä. Tämä meidän sohvan kangas on hankauskestävyydeltään tosi hyvä ja siihen kyllä kannattaakin panostaa sohvaa ostaessa. Laatuun yleensäkin kannattaa panostaa, sillä ainakin tämä meidän sohva on hintansa haukkunut moneen kertaan.
Meillä odottelisi paketissa uudet mustat jalat sohvaan asennettavaksi, jotta se mätsäisi paremmin sohvapöydän jalkojen kanssa. Toistaiseksi ei ole vielä kukaan jaksanut sohvaa kallistaa. Lähinnä on kallistutttu sohvalle, sillä liikkeellä on jos jonkinmoista pöpöä. Sohva onkin toiminut myös loistavana potilaspetinä, sillä se on huippuhyvä makoiluun. 

Tuleeko mieleen muita kysymyksiä sohvasta ? Voin tässä samalla vastailla jos jotain kysymyksiä herää. 


Toivottavasti siellä on säilytty terveenä ! Kivaa keskiviikkoa <3

/ Tanja

6 kommenttia :

 1. Tuo sohva on kyllä todella kaunis. Ihania sohvahetkiä sinne jatkossakin ;)

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman kaunis sohva! Jotenkin ihan hyväkin, että mallistot poistuvat ajallaan myynnistä. Näin saadaan sisustuksiin vaihtelevuutta.

  VastaaPoista
 3. Ihan on hirviän hyvännäköinen yksilö. Tässä iski sohvakateus. :D Meillä on seuraavaksi hakusessa uudet, vaaleat päälliset meidän sohvaan.

  VastaaPoista
 4. On kyllä kiva sohva, täälläkin sohvan hankinta edessä seuraavaan kotiin. Väri on ainakin jo tiedossa, vaikka ehtiihän sekin vielä moneen kertaan muuttua. ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis siro sohva!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger