Siivouspäivän vitsaus

24.2.2017Ihan kauheita nämä siivouspäivät ! Silloin nimittäin iskee aina jokin "must do today" -idea, jota sitten täytyy alkaa puuhailemaan välittömästi. Hyvästi perjantain myysailut, tervetuloa taulujen kanssa ees taas kävely ja mallailu. Täytyy varmaan kaataa lasillinen punaista ja istua etsimään netistä inspiskuvia erilaisista taulukollaaseista, sillä tuo meidän ruokailutilan nurkka on jo jonkin aikaa huudellut sellaista. Ja huuteluun ollaan nyt vastaamassa.  Tällaista se on sisustelijan elämä viikonlopun kynnyksellä. Kuulostaako tutulta ?

( Rennompaa ) perjantai-iltaa teille toivotellen, 

/ Tanja

10 kommenttia :

 1. Tutulta kuulostaa! Semmosta se on, ko luulee saaneensa kaiken kuntoon, iskee halu muutokseen yms. JA EI AUTA KUIN TOIMIA HETI, ei muuta kuin laukottamaan vain tauluja, kivalta muuten näyttävät :)

  Ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, en siis ole ainoa, jolle näin käy :) Kyllä niitä laukotethiinki...

   Ihanat kelit meillä <3 Ulkoilmamyrkytys uhkaa jo!

   Poista
 2. Ooo.. mä rakastan siivousinspiksien innoittamia sisustusinspiksiä! Just eilen sain semmosen idean, että oksat pois! Tänään on toteutus :D
  Nämä on näitä, kun mies on reissussa ja palaa kotiin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämä on siis yleinen vaiva :D

   Tsemppiä sinun projektiin <3

   Poista
 3. Tutulta kuulostaa! Mulla menee aina kotona viikonloppuisin lauantaipäivät siihen, että siivoan ja sit kuljen eestaas tavaroiden kanssa :D Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no onpa lohuttavaa etten ole yksin :)

   Mukavaa viionloppua sinnekin <3

   Poista
 4. Noista sun tauluista tuli sellainen muistutus, että minulla on tauluseinäprojekti kesken. Koskahan saan valmiiksi kun tuntuu ikuisuusprojektilta. Ongelmani taitaa olla, että olen tosi nirso kuvien suhteen ja en osaa tehdä mitään päätöksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama ongelma...en osaa päättää tai sitten ei vain löydy juuri sitä oikeaa! Ja niin tuntuu käyvän nytkin, dääm 😉

   Poista
 5. Kuulostaa tutulta! MOnesti siivoillessa lähtee vähintäänkin pienen esineet vaeltamaan ympäri kämppää, pahimassa tapauksessa huonekalutkin. Juuri eilen mietin että pitäisi vissiin siivota... ja kääntäisikö sohvan samalla toisinpäin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama diagnoosi siis sullakin, heh 😂 En kestä välillä itsekään, kun siivouspäivästä
   tulee hajotuspäivä!

   Onkohan tähän lääkettä...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger