Arvonta - voita upea uutuuskirja !

27.3.2017

Uusi viikko alkoi loistavissa merkeissä, sillä ihan intopiukeena kipaisin postista hakemassa kivaakin kivemman paketin. Äskettäin julkaistiin Tanja Hakalan & Johanna Lehtisen toinen yhteistyössä tehty kirja "Järvien kesäkodit" ja minulla oli kunnia saada pari uunituoretta kirjaa. Erittäin mielelläni laitan toisen kirjan arvottavaksi teidän ihanien lukijoiden kesken !
Kirjassa on yhdentoista mökin tarina Suomen tuhansien järvien maasta. Pikaisen selailun jälkeen voin sanoa, että ei tämä kirja ainakaan mökkikuumetta helpota, päinvastoin. Ideat ja mökkiunelmat saivat vain lisää tuulta alleen. Olen itsekin viettänyt lapsuuden kesäni järven rannalla perheemme mökissä. Sieltä ne aikaisimmat muistotkin ovat kotoisin. Kaikki ne takan ja ulkosaunan tuoksut, kalaretket, levitettävissä puusohvissa nukutut yöt ja lukemattomat kesäyön uinnit muistuvat aina kesäisin mieleen. Kyllä suomalaiset taitavat olla parantumatonta mökkikansaa. Jo ensimmäiset tarinat tässäkin kirjassa kertovat suuresta rakkaudesta näihin omiin paratiiseihin. 
Sain ilokseni tutustua Johanna Lehtiseen viime vuonna ja tämän monitaiturinaisen valokuvat hurmaavat minut yhä uudelleen ja uudelleen. Johannan upeita kuvia voit ihailla hänen blogissaan Hullaannu & Hurmaannu (klik). Mulla on oma lukuhetki valmiiksi viriteltynä jo sohvalla ja sinne uppoudun ihan hetken päästä, mutta nyt siihen arvontaan.


Voit osallistua Järvien kesäkodit -kirjan arvontaan jättämällä jonkin mökkiaiheisen kommentin kommenttilootaan kera toimivan sähköpostiosoitteen. Olisi mukava kuulla, että oletko mökki-ihminen, onko sinulla kenties mökkikuume tai haluatko jakaa jonkin mukavan mökkimuiston ?

Arvonta päättyy ensi sunnuntaina 2.4.2017 klo 23.00. Onnea arvontaan !

/ Tanja

37 kommenttia :

 1. Kiitos ihanasta postauksesta ja kauniista sanoista kirjastamme <3

  PS. En osallistu arvontaan ;D ;D ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Mie suorastaan ahmin kirjaa...voihan iik, mökkikuume nousi ihan tappiin !

   Poista
 2. Toistaiseksi ruuhkavuodet on vaimentaneet mökkikuumeilua, mutta lasten kasvaessa sellainen alkaa vähitellen nousemaan. Kirjan kuvat näyttivät ihanilta, toivotaan että arpaonni on myötäinen :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21:41

  Ihana kirja, arvonnassa mukana! Ja ehdottomasti olen mökki-ihminen, rakas pieni sähkötön mökkimme odottaa kesää hankien keskellä Lapissa. :)
  katriina.korteniemi@fimnet.fi

  VastaaPoista
 4. Selailinkin jo kirjaa, kauniita kuvia. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 5. Mökki ihmisiä juu, omaa mökkiä ei tosin ole...vielä..mökin pitää olla järven rannalla ja mökissä isot ikkunat järvelle päin.
  sarianna.riikola@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Haaveilen kesämökistä tai -asunnosta meren lähellä.Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 7. Meillä on isäni lapsuudenkoti sellaisena mummonmökkinä, mutta kyllä haaveilen mökistä, joka olisi järven tai meren rannassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Arvonnasa mukana! Huvilaelämää ympäri vuoden. Inspiroiva kirja! 💙 Tuija

  VastaaPoista
 9. Meillä on mökki ollut käyttämättömänä, kun hommasimme kesäkodiksi asuntovaunun!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Oih, tuo kirja tulisi niin tarpeeseen. Meillä on oma mökki, jossa alkaa rantasaunan rakennusprojekti heti kelien salliessa. Pihamaa pitäisi uudistaa eli järkeistää, joten ideoita kaipaan ja runsaasti.

  Mökkiviikonloppu edessä pitkästä aikaa, toivottavasti saadaan nauttia auringon paisteesta <3

  VastaaPoista
 11. Meillä ei ole omaa mökkiä ja vanhempani myivät viime kesänä mökin, jossa vietin lapsuuteni kesiä. Puoli vuotta olivat ilman mökkiä ja päättivät nyt rakentaa uuden :D
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti mukaan ihanaan arvontaan! Meillä riittää tuleville kesille hommaa V:n mökin remonttihommissa, joten kirjasta olisi ihana ammentaa inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 13. Omaa mökkiä ei ole mutta sukulaisten luona voi vierailla ja nauttia hiljaiselosta. Mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihana arvonta, instassa tätä kirjaa jo ihailin myös. Aiemmin oli kovakin mökkikuume, mutta rakennutettuamme maalle talon, mökkikuume on laantunut. Tänä kesänä valmistuu pihaan ulkosaunakin, niin oma koti muistuttaa mökkiä entisestään. Aloitan blogia nettisivuillani elinasaajakari.com. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää kodin ja mökin yhdistelmästämme blogistani.

  VastaaPoista
 15. Tykkään hirmuisesti mökkeilystä, meillä on mökki Humppilassa ja olen viettänyt siellä lapsuuteni. Liperissä olen ollut kaverin mökillä järvenrannalla ja viihdyin siellä hyvin! :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 16. En ole oikeastaan mökki-ihminen...paitsi joku ihana talviasuttava olisi kyllä kiva..:)
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Meillä on mökki pienessä meren saaressa Porin edustalla. En kuitenkaan ole mökki-ihminen ja syksyisin aina haluaisin myydä koko paikan. Kevät siellä on mukavampaa aikaa, silloin saa talven jäljiltä hiukan sisustaa ja laittaa paikkoja kuntoon. Mutta kesällä jo kaipaan takaisin kaupunkiin ja mukavuuksien pariin.

  VastaaPoista
 18. Minuun iskee mökkikuume, joka kevät, kun lumet sulavat. Asumme sen verran maalla, että varsinaisesti mökkiä ei olisi järkevää hankkia. Mutta kyllä minä haaveilen mökistä järven rannalla.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 19. Mökkeily on parasta. Haaveilen omasta mökistä järven äärellä<3
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta. Mukana! Mökkeily on kyllä yks mieluisimmista puuhista. Onnea on myös, että sellainen löytyy. Viimeksi käytiin ihan vain rannalla paistamassa makkaraa ja jouluaattona taas saunomassa. Hyvin siellä viihtyy oli vuodenaika mikä tahansa :)

  VastaaPoista
 21. Anonyymi22:15

  Kesämökistä haaveileva tykkäisi lukea kirjaa. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 22. Meillä marraskuussa ostettu mökki, mikä on vielä sisustusvaiheessa ja pientä remonttia vailla. Kirja olisi niin kiva😊 marita.ahola@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mökistä en ainakaan vielä haaveile, vaan kodista järven rannalla! Täällä meidän lähellä ois tontteja myytävänä, puuttuu vain vähän rahaa.:P Nykyisessä kotihaaveessani on mökki ja koti samassa paketissa.:) Siispä osallistun mielelläni kirjan arvontaan!

  VastaaPoista
 24. Olen ehdottomasti mökki-ihminen! Olisi kiva hakea tästä kirjasta inspiraatiota mökin sisustukseen :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Rakastan mökkejä, mutta omasta mökistä en tiedä. Ihana arvonta, mukaan siihen 😊 Ihanaa loppuviikkoa ❤

  VastaaPoista
 26. Mukaan kivaan arvontaan! Mökki on ihana parasta, etenkin kesällä.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Suvun yhteismökki on olllut vuosia (vuosikymmeniä) muuttumattomassa tilassa kun kukaan oikein ei ole ottanut asiakseen tehdä mitään muutoksia. Vaan ensi kesänä on toisin!! Nyt saa muutosten tuulet luvan puhaltaa uutta iloa ja toiminnallisuutta kesäpäiviin. Tarvitaan vain inspiraatiota ja ideoita. Mukana siis arvonnassa ehdottomasti.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 28. Anonyymi13:57

  Voisin olla mökki-ihminen, mutta ei ole ollut kauheasti tilaisuuksia mökkeilyyn. Onneksi työn kautta on järjestynyt silloin tällöin kesäisin mökki. Sinne on menty pienellä porukalla viihtymään, johon kuuluu olennaisesti syöminen, saunominen ja uiminen.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 29. Mie tykkään olla mökillä ja oikein odotan että lumet sulais pois että sais aloittaa mökkisesongin :) Projektia siellä kyllä piisaa ja ens kesänä mie meinaan maalata tummuneet lautalattiat.
  Kirjaan olis mukava päästä tutustumaan lähemmin.

  VastaaPoista
 30. Pohjoisen tyttönä mökin paras paikka on järven rannalla. Tai joen. Tai hiihtokeskuksessa. Noh, kyllä se merikin käy. Mutta kuiva maa ei. Tällä hetkellä mökitön, toivottavasti kirja antaisi vähän ensiapua kuumeeseen.

  VastaaPoista
 31. Mökki on järven rannalla,kohta taas päästään nauttimaan.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mökkikausi kestää vähintään huhtikuusta lokakuulle, bonuksena vielä kunnon jäätilanteen salliessa pilkkireissut talvella. Tämä silti, vaikka mökki ei ole mitenkään talviasuttava, ei edes lainkaan lämmitettävissä oleva. Mökkikuume on juuri nyt ihan huipussaan, pääsiäisenä viimeistään..
  Mukana arvonnassa.
  fligt(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 33. Ehdottomasti mukana! Meillä on mökki meren rannalla, joka tarvitsisi kovasti ehostusta. Ensi kesänä olisi tarkoitus aloitella kunnostaminen.

  Kiitos kivasta blogistasi! Harvoin kommentoin, mutta seuraan ahkerasti. Hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 34. Anonyymi22:52

  Toivon niin voittavani, kirja on kuulemani mukaan todella hyvä.
  Meillä on suvun mökki saaristossa ja pihapiiriin suunnittelemme toista. Täytyy saada tilaa lasten perheille myös, ideat tulisivat tarpeeseen.

  kativ(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Anonyymi22:55

  Juuri taisin ehtiä mukaan ihanaan arvontaan!

  Mökistä miehen kanssa haaveillaan ja nyt olisi sopiva paikkakin katsottuna. Mukana siis arvonnassa :)

  satu.reiman(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger