Mitä mulle myytiinkään ?

31.3.2017
Ostin jo kolmas vuosi peräkkäin kirsikkapuun oksia maljakkoon, mutta alan jo epäillä, että kyseessä on jokin salajuoni, sillä ei näistä risuista mitään kauniita kukkia tule! Sinnikkäästi olen yrittänyt bongailla netistä ohjeita, joilla oksiin tulisi jotain eloa nuppuja enemmän, mutta ei. Onko mulle myyty tavallisia risuja vai enkö vaan osaa hoitaa näitä ? Piip # perhana!
Jos ei pian ala elonmerkkejä näkymään, niin koristelen risut höyhenillä ja virvon varvon ne tuoreeks terveeks, että edes suklaamunan saisin lohdutukseksi. Nyt kehiin vinkkejä ja äkkiä, että miten näiden kirsikan oksien kanssa onnistuisi ? Hjääääälllpppp !


/ Tanja

P.S. Mukavaa viikonloppua <3

11 kommenttia :

 1. Samoja oksia kannoin muutama viikko sitten Icasta oikein innoissani kotiin ja ootin ja ootin, että ne aukeais, vaan eivätpä auenheet tääläkhään! Lopulta viskasin mokomat roskiin, kun niitten lehetki kuivettu, mitä lie risuja????
  Mutta koristele vain ne pääsiäisteemaan passaaviksi, niin on jotaki iloa.

  Hyvää ja rauhallista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Samasta kukkakaapista olemme risut noutaneet. Olis pitänyt ostaa kukkakaupasta... Huomenna haen jotain kivempaa tilalle 😀

   Samoin sinne hyvää viikonloppua 💕 Kelit näyttää taas suosivan meitä!

   Poista
 2. Leikkasitko varren vinottain ja kuorit vähän alaosaa? Laitoitko lämmintä vettä,puuvartinen ei tykkää kylmästä? Vaihdatko vettä päivittäin? Myös ilmankosteus pitää olla sopiva, ei liian kuivaa ja ei suoraan aurinkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Done, done ja done! Kaikki tehty, ei auta. Risuja ovat...dämmit :(

   Poista
 3. Kyllä nuo varmaan on kirsikanoksia. Kauniilta näyttää noinkin, mutta tiedän ihan liian hyvin tuon harmistuksen. En ole kertaakaan saanut kaupasta ostettuja kirsikanoksia kunnolla kukkimaan. Oksat tulevat ties mistä maailmanääristä, eikä KUKAAN siinä matkan varrella niille leikkaa uutta pintaa tai vaihda vettä. Epäilen, että myös leikkausajankohdalla on merkitys kukinnalle.

  Omasta pihasta ja tienvarresta poimimani omenapuiden oksat ovat toisinaan kukkineet todella kauniisti ja toisinaan eivät ollenkaan. Samalla tavalla ne eivät ole koskaan kuivaneet kuin Prisman kirsikanoksat.:( Olisi eilenkin ollut siellä jollekin neuvoja annettavana, vaan ei taida olla kenenkään vastuulla...

  Oikeasti nuo oksat näyttävät kyllä oikein kauniilta noinkin, vaan ehkä kannattaa sitten mielummin taittaa ilmaisia oksia luonnosta.:)

  Ihanaa viikonloppua Tanja!<3 Näillä oksilla voisit muuten ihan hyvin osalllistua Kukkailotteluun.:)

  VastaaPoista
 4. Mulla kävi ihan samoin! Anoppi antoi kimpun lahjaksi (olivat ostaneet Kodin Terrasta). Ihmettelin tätä asiaa kukkakauppiaalle ääneen, niin hän sanoi että suurissa erissä ei välttämättä ehditä hoitaa kukkia oikein. Kukkakaupasta olen oksia monesti ostanut, eikä silloin ole ollut ongelmaa. :)

  VastaaPoista
 5. Lohdutuksena voin sanoa etten minäkään ole saanut niitä kukkimaan, siksi ei tee mieli ostaa.

  VastaaPoista
 6. Jännä..mulla kukki muutaman päivän päästä ostosta..ja sitten alkoi tekemään lehtiä kukkien paikalle..prismasta ostin..joku muu varmasti mättää..ei sinun taidot..

  VastaaPoista
 7. Hahahhahahaha! Niin mahtava postaus :D Innolla odotan, mitä oksapoloisille käy...

  VastaaPoista
 8. Minäkin sain Prismasta ostetut kukat aukeamaan. Sijoitin kodin aurinkoisimmalle paikalle, leikkasin imupinnan pystysuuntaan ja maljakkoon laitoin lämmintä vettä. Lapset varmaan auttaa sinua koristelussa, meillä oli banaanipuukin on tuottanut heidän avulla satoa..puusta löytyi yksi päivä kankainen banaani.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi07:02

  Hei. Mistä mahtaa olla tuo maljakon alla oleva taso ja onko seinässä kiinni vai kantavatko ainoastaan jalat tasoa?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger