Tästä se ajatus tuppaa lähtemään ...

15.3.2017

Tiedättehän sen tunteen, kun joku kuva tai mielikuva piirtyy verkkokalvoille, eikä lähde minnekään ?  Pyörittelet kuvaa mielessäsi ja mietit, että sopisiko vai eikö sopisi ? Skipataanko vai eikö skipata? Palaat aina uudelleen idean äärelle ja ramppaat polun laminaattiin kuvan kanssa kävellessä. Eikö yhtään kuulostanut tutulta ?Mulle kävi juuri näin, kun törmäsin muutamaan inspiskuvaan. Pitkin talvea olen bongaillut kuvia harmaista keittiöistä. Silmää miellyttävät myös kuvat, joissa kaapistot ja seinä ovat samaa sävyä ja voi että ne näyttävät sitten hyviltä. Meillä on kesällä juhlat tiedossa täällä kotona ja olemme vähän maalailleet ja fiksailleet paikkoja, jotka olivat muutenkin työlistalla. Nyt niiden pois tekemiseen on hyvä kimmoke, sillä mikäpä sen parempi syy kuin joku deadline. Keittiö on edelleen valkoinen, mutta hiljalleen olemme kaikki alkaneet kaipailla väriä keittiöön. Mitään yltiöpäisen rohkeaa ei ole tulossa, mutta tämä harmaa ... se ei vaan jätä rauhaan. Nykyiset kaapinovet olisi helppo maalauttaa, kun on maalarimestari ystäväpiirissä. Lattia on menossa vaihtoon ja välitilan täydellinen marmorilaatta on löytynyt, joten nyt olisi helppo tekaista kaikki muutokset samalla kertaa. Tässä muutama inspiskuva, joita olemme katselleet.

Pihkalan Maijan keittiö on yksi suurimmista suosikeistani ( klik ), käyhän kurkistamassa jos et ole sitä vielä nähnyt. Näiden inspiskuvien viimeinen keittiö saa suorastaan huokailemaan. Siinä on tunnelma niin kohdallaan.


Näiden kuvien myötä tuntuu iisiltä vain etsiä oikea harmaan sävy, mutta voin sanoa, että yhdyn monen kotimaalarin tuskaan sen oikean harmaan löytymisessä . Tässä on muutaman värilastun kanssa kävelty pari viikkoa ees taas, sillä yksi seinäkin kaipaa väriä. Yllättävän vaikea sävy valittavaksi.

Mitä sanoo raati harmaan sävyisistä keittiöistä ? 

/ Tanja

P.S. Olet saattanut törmätä sisustusblogeissa tällä viikolla tällaisiin sydän logoihin. Tarkoituksena on kiittää teitä lukijoita kivoista ja bloggareille niin tärkeistä kommenteista, joita on aina ilo lukea.

Me päätimme omalta osaltamme aktivoitua kommentoinnissa. Piia Pilkkeitä-blogista ( klik ) duunasi tällaisen kivan kuvan, jonka sinäkin saat napata omaan blogiisi jos haluat myös laittaa hyvän kiertämään.

14 kommenttia :

 1. Täälläkin sydän sykkii harmaille keittiölle, mutta nykyisessä kodissa tämä haave jäi toteuttamatta. Päädyimme neutraaliin, hajuttomaan ja mauttomaan valkoiseen, joka on kuitenkin kaikessa ajattomuudessaan hyvä harmaan lattian ja betoniseinän parina. Harmaaseen keittiöön yhdistäisin myös jonkun kauniin tammen sävyisen lattian. Toistaiseksi hautaan kuitenkin nämä haaveet vasta valmistuneessa talossa.. Ja tyydyn kuolaamaan teidän toteutustanne, mikäli päätätte remontoida ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita harmaan sävyjä näissä! Minä en osannut päättää kokomustan ja valkoisen keittiön välillä, niin teimme puolet ja puolet :-D Nyt jos rakentaisin, en ehkä laittaisi valkoista ollenkaan, vaan juuri jotain harmaata tai muuta sävyllistä yhdistettynä mustaan!

  VastaaPoista
 3. Voihan harmaa! Kummittelee nyt joka puolella! Mä niin haluisin harmaata meille lisää ja maalata kaikki ovetkin harmaiksi :)). Saas nähdä, jos joku päivä innostun, hahah!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tutulta, tuo kuvan tunnelmaan ihastuminen. Täällä vastaava tilanne eteisen/aulan kanssa.
  Joo, mutta harmaa keittiö on hieno. Ja, matta ihastuttaa itseäni muutenkin, pitkän kiiltävien keittiöiden ajan jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Mä haaveilen edelleen meidän keittiön kaappien räjäyttämisestä, niin olisin kyllä superonnellinen, jos saisin uuden ihanan harmaan keittiön :D

  VastaaPoista
 6. Kovin tutulta kuullostaa! Harmaan sävyt on kyllä upeita, varmasti jotain harmaata tulee seuraavaankin kotiin, ainakin sohvan muodossa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaia inspiskuvia! Nyt tosin täytyy tyytyä vain inspiksiin, toteuttaminen jääköön hamaan yulevaisuuteen...
  KOmmentti tosiaankin ilahduttaa äärettömän paljon. Olenko väärässä vai onkohan kommentointi blogeissa vähentynyt?

  VastaaPoista
 8. Meillähän tämä keittiöasia on pohdinnassa, kun haaveilemme keittiöremontista. Harmaat keittiöt ovat kaikkein upeimpia! Saattaa kuitenkin olla niin, että juuri meidän kotiimme, tuohon kyseiseen tilaan sopii sittenkin parhaiten valkoinen. Ja oman vaikeutensa todella tuo harmaan sävyn valinta. Ajattele, jos meneekin pieleen? Kaapinovia ei uunituoreeseen keittiöön ihan niin vain vaihdetakaan :/

  VastaaPoista
 9. On tosi kauniita inspiskuvia! Harmaat keittiöt ovat ihania ja trendikkäitä, mutta luulen että olen niin tylsä, että edelleen valitsisin valkoisen saman tyyppisen keittiön kun meillä on nyt. Ajatonta pohjaa on niin helppo maustaa.

  VastaaPoista
 10. Upeita suunnitelmia. Inspiskuvat on tosi kauniita!

  VastaaPoista
 11. Upeita kaikki nuo kuvien keittiöt! Harmaassa värissä on kyllä jotain hillittyä ja arvokasta!
  Me olemme vanhassa kodissamme maalauttaneet keittiönkaappien ovet ja se on kyllä hyvä vaihtoehto jos ovet muuten ovat kunnossa ja miellyttävät silmää!

  VastaaPoista
 12. Kauniita mallikeittiöitä kyllä! Siinä vasta pähkinä purtavaksi, kun alkaa koodia etsiä.
  😊

  VastaaPoista
 13. UUUhh, kyllä silmä lepää!!

  VastaaPoista
 14. Upeat inspiskuvat! Tuo alimman kuvan hieman greige sävy on ihan täydellinen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger