Olohuoneen uusi järjestys

29.4.2017Lauantaiterkkuja aurinkoisesta pohjoisesta ! Koko viikon on taivaalta tullut vuoroin vettä, räntää ja lunta, joten tämän päivän upea auringonpaiste herätteli vähän siivoilemaan. Ja kuten tiedättekin, niin siivouspäivä on juurikin se otollinen hetki kaikille uusille ideoille ja niiden kokeiluille. Suit sait vaihtoi olohuoneemme ilmettä siinä rätin heiluttelun lomassa.

Pyöräytin sohvan toisinpäin ja hain yläkerrasta Pentikin vaaleaksi hiotun puupenkin ikkunoiden alle. Ihana valo pääsee nyt oikein kunnolla olohuoneeseen. Rakastan puupenkin kauniita yksityiskohtia. Oli niin oikea veto hioa aiemmin tumma penkki vaaleaksi. Penkki tuo kivasti lämpöä muutoin hyvin vaaleaan huoneeseen. Tämän penkin lyhyempi malli on meillä nyt ruokailutilassa mustana versiona. Sekin päätyi ruokailutilaan kokeiluna ja sinne se on toistaiseksi jäänyt ( klik ).

Sain viimeinkin valittua myös uuden maton olohuoneeseen ( tänk gaad ). Päätös ei ollut kyllä ollenkaan helppo, sillä 2x3 metriä kokoisten mattojen valikoima ei loppujen lopuksi ole hurjan iso. Varsinkaan niiden kohtuuhintaisten ... Mutta tilaus on tehty ja ensi viikolla toivon mukaan saamme tepastella uudella matolla.
Nyt kun sohva ei enää ole ikkunoita vasten, voi sohvan selkänojaa pitää myös taaksepäin kallistettuna. Sille ominaisuudelle tulikin heti käyttöä, sillä sairaana oleva pikkumies tuli heti olohuoneeseen lepäilemään. Kovin tiukassa tuntuvat nykypöpöt olevan. On kyllä sitkaita tauteja liikkeellä !

Mitäpä sanoo raati olohuoneen uudesta järjestyksestä ? Ovatko eri puunsävyt kenties alkaneet hiipiä teidänkin koteihin ?

Mie hipsin nyt kauppaan hakemaan ison kassin hedelmiä. Jos ei taudit taitu C-vitamiini pommeilla, niin ei sitten millään.


Rentoa lauantaimyysailua <3
/ Tanja

5 kommenttia :

 1. Voi söpöä potilasta, toivottavasti tauti menee nopeasti ohi. Niin, ja kaunis olohuone. Puunsävyjä on täälläkin sekoiteltu ja hyvältä ne näyttävät!

  VastaaPoista
 2. Onneksi sisällä voi puuhastella kaikenlaista hauskaa jos ulkona on tylsät kelit!
  Toipumista pojalle ja hurmaavaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Ja tuo penkki on kyllä aivan ihana <3 Paranemista pojalle ja kivaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Upea tuo penkki! Iloista vappua ja paranemisia sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger