Kiva pieni löytö

4.5.2017
Aivan parhaimpia kirppisreissuja ovat ne kauppareissun lomassa heitetyt suunnittelemattomat käynnit, jolloin ei ole etsimässä mitään. Silloin ainakin mie yleensä löydän juuri jotain ! Näin kävi tällä viikolla, kun heti ensimmäisessä pöydässä huuteli pieni teekannu. En ymmärrä yhtään miksi, mutta viime aikoina olen löytänyt pelkkiä kannuja kirpputoreilta. Ei, minusta ei ole tulossa kannujen himohamstraajaa, mutta tätä en nyt vaan voinut vastustaa. Viiden euron hintakaan ei päätä huimannut, joten nappasin kannun kotiin. Kotimatkalla muistelin lapsuudenkodissani ollutta Ruska-astiastoa, jonka lautaset aiheuttivat hammaspaikkoja irroittavia kirskuntoja. Puistattaa vieläkin se ääni. Pinnaltaan kannulöytöni muistutti samaista sarjaa, mutta tarkempi googlettelu kertoi, että kyseessä taitaakin olla Arabian Kaarna-sarjan kannu. Onkohan näin ?
Kannu tuli testattua muunakin kuin kukkapurkkina, mutta kuvaussessiossa se kaipasi pientä kaunistusta. Nämä pääsiäiseksi hankitut kukkaset eivät kuole millään, mahtista !


Teetä ja sympatiaa sinullekin <3

/ Tanja

7 kommenttia :

 1. Kylläpä oletkin saanut tuon kannun kuvissasi suorastaan hehkumaan!<3 Meillä lapsuudenkodissa on ollut tuo kannu, en yhtään tiedä, onko vielä...mutta hassua, miten näin sen tosiaan nyt uusin silmin!:)

  Kaunista ja aurinkoista viikonloppua Tanja!

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen kannu! Ja aivan mielettömän upeat kuvat <3
  Ihanaa viikonloppua muru <3

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana löytö! Täällä sama juttu, pääsiäiseksi ostettu hortensia kukoistaa vieläkin, reilu kolme viikkoa jo porskuttanut. Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Oi, onpa ihana kannu! <3

  VastaaPoista
 5. Upea löytö! Minäkin bongasin taannoin kuparisen pannun omaksi, voi sitä iloa! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kannu! Tuo aivan houkuttelee juomaan kupposen kuumaa teetä. Mahtis löytö!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger