Pöperövinkki perjantaille

26.5.2017



Hei vaan ja perjantaita kaikille ! Nykyään tuntuu, että aina on joko maanantai tai perjantai. Niin nopeasti viikot hurahtaa. Aina tuntuu olevan myös jonkin aterian valmistamisen aika. Siksipä tänään tuleekin sisustamisen sijaan ruokavinkki. Me olemme jo pidemmän aikaa suunnitelleet viikonloppuna seuraavan viikon ruokalistan valmiiksi. Hyvä suunnittelu säästää hermoja, kauppareissuja ja aika paljon myös rahaa. Tässä kuussa suunnitelmista on tullut lipsuttua ja silloin ollaankin näissä " mitä tänään syötäisiin " - mietteissä turhan useasti. Päätin vinkata teille yhden meidän perheen pikaruuan eli pastan kanakastikkeella.






Pastaa kanakastikkeessa


5-6 annosta          Pastaa
700 gr                  Broilerin suikaleita (  broilerimaustetta + suolaa)
 2dl                       Ruokakermaa
 2dl                       Pippurikermaa
                             Punaista paprikaa pilkottuna ( n. 1/2 paprika )
                             Muutama fetajuuston palanen pilkottuna
3-4 rkl               Creme Bonjour / Cuisine Creme Fraiche ( valkosipuli & yrtit )

         

Pastojen kanssa meillä syödään yleensä yrttivoi patonkeja, jotka paistuvat uunissa samassa ajassa, kuin itse ruuankin tekee. Itse rakastan pieniä ruisnachoja, joita tulee rouskutettua monenkin ruuan kanssa. Meillä käytetään usein myös maustettuja ruokakermoja, sillä niillä saa esimerkiksi juuri tähän kanapastaan erilaisia makuja. Ja uppoaa lapsille tosi hyvin !

Rentoa perjantaita <3

2 kommenttia :

  1. Ruokavinkit on kyllä aina tervetulleita. Välillä kun tuntuu, ettei itse keksi mitään laitettavaa :) Mukavaa lauantaita sinne!

    VastaaPoista
  2. Mmm.. Varmasti hyvää! :P

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger