Sävyjen lumoissa

12.5.2017

Toukokuiset ... eikun lumiset terveiset pohjoisesta ! Kylmää on, mutta niin taitaa olla ympäri Suomen. Joen jäät tuntuvat muuttuneen ikiroudaksi, sillä mitään jäiden lähtemisen merkkejä ei rannassa näkynyt. Välihousutkin sai kaivaa taas esiin. Huoh, onkohan kesä peruttu kokonaan ? Koleana iltana ei iskenyt lenkkikään, joten illan inspiraatio tuli kaivettua netin syövereistä.

Minua ovat viime aikoina kiehtoneet kaikki maanläheiset ja murretut sävyt. Pitkä valkoinen kausi alkaa hiljalleen taittua. Onhan meillekin ilmestynyt mm. tumma makuuhuone ja nuorten huoneetkin ovat saaneet sävyjä pinnoilleen. Myös kaikenlaiset hyllyt ja huolettomat kirjapinot pyörivät mielessä. Ja sitten on se yksi juttu mikä saa katseen aina pysähtymään. Nimittäin kaikenlaiset kohteet, joissa seinät ja seinää vasten olevat hyllyt, kaapit, naulakot jne on maalattu samalla sävyllä. Olen keräillyt tällaisia inspiskuvia jo pidemmän aikaa ja ainakin kuistiimme on tulossa jotain tällaista uuden oven ja seinien maalauksen myötä. Yläkerran aulan tulevassa muutoksessakin haetaan tietynlaista huolettoman rentoa fiilistä, kuten näissä valokuvaaja Pia Ulinin ottamissa kuvissa Lotta Agatonin tummanpuhuvasta kodista. Upea koti, vaikka ihan näin tummassa en varmaan itse pidemmän päälle viihtyisi.
Oletko bongannut tämän saman trendin ? Iskeekö sinun makuusi ratkaisut, joissa kikkaillaan yhdellä sävyllä ?

Kyllä nyt täytyy kömpiä täkin alle, hyvää yötä <3

/ Tanja

4 kommenttia :

 1. On in nämä lähes mustat sävyt ja oikein tummat harmaat.Ja tykkään kyllä,vaikka kotona ei vielä löydy näin tummaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ei aina tarvitsekaan kotiin hankkia, vaikka tykkääkin. Kiva katsella erilaisia koteja ja ratkaisuja toisten blogeista ja somesta yleensäkin :)

   Poista
 2. Näitä jaksaa kyllä ihailla, vaikka omaa kotia en osaisi kokonaan tummaksi laittaakaan. Talven pimeys olisi kaksinkertainen :O Mullakin odottelee hyllyt maalausta seknän sävyllä. Saa nähdä kauan ne vielä tuolla sängyn alla loikoilee ja odottelee inspistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspis täytyy todellakin olla...muuten ei tule kuin itkua ja hammastenkiristystä :D

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger