Fiilistely on taitolaji

17.9.2017

* Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa
Suloista sunnuntaita ! Nyt kun syksyn sateet vihmovat ikkunaan ja paksumpia vaatteita saa kannella varastosta saataville, on aika kerätä voimaa tulevaan talveen fiilistelemällä loppukesän muistoilla. Minun henkilökohtainen tavoitteeni tälle vuodelle oli ottaa oikeasti omaa aikaa kaiken arjen touhun keskellä. Meillä äideillä kun se oma aika tuntuu jäävän vähiin. Tässä asiassa olen kyllä sitä mieltä, että asenteesta sekin on kiinni. Ei se paketti kaadu, vaikka mutsi välillä katoaakin siitä kotipiiristä ...

Minun voimaantumiskeinoni ovat liittyneet aina luontoon. Juoksu- tai kävelylenkit metsässä, hengähdystauko laavulla tai se  " The best relaxingmoment"  jokea tuijotellen. Tämä meidän nuorimmainen jakaa saman fiilistelyn taidon. Me molemmat olemme touhukkaita ja tehokkaita ihan kaikessa mitä teemme. Siksikin se oma hetki käytetään siihen oikeanlaiseen rentoutumiseen. Eikä se haittaa vaikka ei olekaan ihan yksin, kunhan muistetaan se  f i i l i s t e l y !

Musiikki kuuluu lähes aina oikeanlaisen tunnelman luomiseen. Tämän kesän ehdoton hitti ovat olleet Sudio Swedeniltä saamani kuulokkeet, jotka saavat äänenlaadun lisäksi myös kauneudellaan esteetikon hykertelemään. Nämä Regent - kuulokkeet taisivat kertaheitolla heittää minutkin trendikkäiden jammaajien joukkoon, sillä eikös kaikilla cooleilla hipstereillä sun muilla ole tällaiset isot kuulokkeet nykyään, mitä ?   Kuulokkeita joutuu välillä etsimään kissojen ja koirien kanssa, sillä yksi jos toinenkin perheenjäsen on niihin mieltynyt. 

Jussan kanssa ehdimme juuri loppukesän viimeisenä lämpimänä päivänä ajella rantaan rentoilemaan ja lilluttelemaan varpaita vedessä. Tänään jokivesi taitaa olla jo niin kylmää, että seuraavan fiilistelylajin nimi on avantouinti, mikäli veteen tekisi mieli.

Hyvä mieli kesän kuvia katselemalla kuitenkin tuli. Hyvää mieltä saan jakaa eteenpäin myös alennuskoodin muodossa. Saat nyt koodilla IDIS15  15% alennuksen kaikista Sudio Swedenin kuulokkeista ( klik ). Kuulokkeita ja omissa kuulokkeissani näkyviä marmorikuvioisia vaihdettavia kuulokekapseleita löytyy moneen makuun. Kannattaa pysyä kuulolla myös jatkossa, sillä luvassa on piakkoin arvonta, jossa voit voittaa ikiomat Sudion kuulokkeesi !

Tämä tyttö heittää nyt lenkkivaatteet niskaan ja karkaa hetkeksi ruskaiseen metsään, son moro <3

/ Tanja


* kuulokkeet saatu bloginäkyvyyttä vastaan *

2 kommenttia :

  1. Kesä jäi turhan lyhyeksi, jäin kaipaamaan kuumuutta ja aurinkoa :) Ihanat kuvat.

    VastaaPoista
  2. Noi kuulokkeet on tosi mageet! Just kesällä ehdin hankkia itselle kuulokkeet, mutta eivät noin upeat ole. Pitää käydä kurkistamassa valikoimaa, jos vaikka joululahjan sieltä bongaisisi.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger