Hei vaan !

4.9.2017Blogin kesätauko vierähti aiottua pidemmäksi, mutta täällä ollaan taas ! Kiitos hurjasti lukuisista viesteistä, joita olen teiltä lukijoilta kesän aikana saanut. Hengissä ollaan ! Vaikka olenkin nauttinut somevapaammasta kesästä, niin kyllä olen kaivannut myös blogin pariin. Edessä on myös  melkoinen luku-urakka, kun kirin kiinni lemppariblogieni kesäpostaukset. Niin, itse roikun vielä sanassa kesä, vaikka johan tässä ollaan jo reilusti syksyn puolella.  

Meidän kesä koostui runsaasta yhdessäolosta. Olemme nauttineet täysin rinnoin liki sääskettömästä kesästä, joka näillä leveysasteilla on todella harvinaista. Taivaanisä selvästikin kuuli toukokuisen rukoukseni "Älä selviä räntäsateesta sääsken muna". Ei selvinnyt ei. 

Kesästä olisi monen monta tarinaa, mutta laitan teille tulemaan kuvakimaran kesämuistoistamme; hyvää ruokaa ulkosalla nautittuna, kauniita kesäiltoja, upeita auringonlaskuja kotijoen rannalla sekä monen monta tärkeää hetkeä läheisten kanssa. Rakkaan tyttäremme rippijuhlat varmasti niistä tärkeimpänä. 
Toivottavasti teidänkin kesä on sujunut hyvin <3

Ei täällä sentään ihan koko kesää ole laakereilla levätty, vaan sisustusrintamallakin on tapahtunut vaikka mitä. Huomenna palailenkin sisustusjuttujen pariin. Kuulemisiin <3

/ Tanja


9 kommenttia :

 1. Kiva kuulla sinusta! <3 Ihastuttavia kuvia kesästänne ja tunnelma välittyy tänne saakka.
  Toivotaan pitkää ja aurinkoista syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sie ❤️

   Moni valittaa kesän huonoja kelejä, mutta me on kyllä ehditty tekemään vaikka ja mitä, eikä olla annettu huonojenkaan säiden häiritä.

   Nyt näyttää muuten lupaavalta tämän syksyn kanssa, täällä paistaa jo kolmatta päivää aurinko ☀️

   Poista
 2. Ihana postaus, kiva kesä ollut teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi <3 Ei ole kyllä kesässä moittimista !

   Poista
 3. Voi kuinka ihania kuvia kesästä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti <3 Ei olla törmätty missään...pitkään pitkään aikaan !

   Poista
 4. Ihanaa, että olet takaisin! Ihania kesäkuvia :) Just valitin miehelle, että on vasta syyskuun viides ja tuntuu kuin syysnuutumus olisi jo iskenyt. Otin lääkkeeksi punaviinimarjamehua ja varasin jumpan huomiselle illalle. Kyllä minä tämän syysnuutumuksen taas tästä selätän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu 💓 Sullahan on siellä just oikeat lääkkeet syksyn selättämiseen! Meillä on niin kivat kelit täällä, että vielä ei ole syksy ahdistanut. Oikeastaan tykkään syksystä ja sen raikkaasta ilmasta. Sadepäivätkin on välillä ihan tarpeen.

   Täytyy tulla kurkkimaan mitä sinulle kuuluu 😘

   Poista
 5. Anonyymi14:04

  Ihanaa, että tulit takaisin! Ehdin jo pelätä...
  Ja kiitos todella kauniista kuvista!
  ~kk

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger