Mitä kuuluu tuunatulle hyllylle

21.9.2017Moikka moi ! Ihan jo hengästyttää, kun miettii kuinka nopeaa viikot kuluukaan. Taas ollaan jo viikonlopun ovella, vaikka eikös se eilen ollut maanantai. Aika kiitää, kun on kivaa tekemistä. Täällä on nimittäin "ammattijärjestäjä" käärinyt hihat ja laittanut talon kaapit järjestykseen. Kirpparikamat on suurimmaksi osaksi myyty ja roskakuorma sekin heitetään ekopisteelle ennen viikonloun aloittamista. Mahtista tällainen virtapiikki !

Tänään treffasin myös ihqujen blogisiskojen kanssa ja meillähän sitä juttua riittää. Kotiin ajellessa tunsin miten sain uuta virtaa ihan tähän bloggaamiseenkin. Samanhenkisten ihmisten seura saa ihmeitä aikaan. Kiitos naiset mukavasta illasta herkkujen äärellä, olette rakkaita <3 

No nyt siihen otsikon hyllyyn. Saan usein kyselyjä olohuoneemme hyllyköstä. Kyseessä on Ikean kahdesta Valje-hyllyköstä tuunattu versio, josta kirjottelin täällä ( klik ). Varsinkin maalisävyä on kyselty ja se on Jotun Lady-maalien sävy 1352 Form. Valitettavasti Suomesta maalia ei taida saada vieläkään, vaan olen omani ostanut Ruotsista. Tässä virtapiikin aiheuttamassa puuskassa innostuin vähän uudistamaan hyllyä muuttamalla kirjojen ja pienesineiden paikkoja ja lisäämällä jotain uutta omasta takaa löytynyttä. Siis sisustamista ihan nollabudjetilla.

Hylly on edelleen tosi mieleinen elementti tässä tilassa ja tuo sävyllään kivasti kontrastia olohuoneeseen. Kontrastia haluttaa syksyn myötä aina vaan lisää, joten olen tässä vähän maalilastujen kanssa kävellyt ees ja taas. O-ou, sanoi armaani. Kuin niin vastasin mie, heh!

Hyvää yötä ja huomiseen <3

/ Tanja

6 kommenttia :

 1. Upea sävy hyllyssä! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sattui kyllä nappiin !

   Samoin sinne ihanaa viikonloppua <3 Oletkin ollut mielessäni tällä viikolla...heitän sinua pian viestillä!

   Poista
 2. Teidän hylly on kyllä niin kiva, tykkään. Ja, tuo sävy on kaunis.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Pitkästä aikaa on ollut niin mukavaa järjestellä avohyllyä, eikä edes ajoittainen pölyjen pyyhintä ole rasittanut-

   Ihanaa viikonloppua Kaisallekin <3

   Poista
 3. Onhan se vaan kaunis!Mitähän mahdat seuraavaksi maalailla...jäädään kuulolle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :)

   Olehan kuulolla joo...sävy valittu...

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger