Syksyn värejä ja yksi melkein unohtunut synttäripäivä !

22.9.2017
Perjantaita vaan kaikille! Piti laittamani tämä postaus tulille jo aiemmin, mutta myysailtiin ensin perheen kanssa Vain elämää -sarjaa katsellen. Kiireisen viikon päätteeksi on niin rentouttavaa nostaa jalat rahille ja katsoa ohjelmaa, jossa ketään ei dissata, arvostella negatiiviseen sävyyn tai tiputeta. Oletteko samaa mieltä, että vähän liikaa on television ohjelmatarjonta sellaista kilpailuvoittoista ? 

Tänään saatiin painaa päät myös uusille sohvatyynyille, joissa näkyvät tämän syksyn lempivärini ruskea ja tummanvihreä. Marimekon tyynyt löytyivät second handina Facebookin kirpparilta todella kivaan hintaan ja vihreät tyynyt nappasin mukaan Ikeasta. Tummanvihreän värin tulo omaan sisustukseen on itsellekin vähän yllätys, mutta se ja sametti materiaalina ovat kyllä tuoneet kivasti lämpöistä tunnelmaa. Ajattelin kokeilla olohuoneeseen myös samettisia verhoja, kylläkin vähän vaalemmassa sävyssä. Tekeillä on myös diy-rahi, jonka senkin taidan päällystää sametilla... Onkohan nyt lievä samettirakkaus iskenyt !
Idis & Interiööri täyttää tänään kokonaiset kolme vuotta ja synttärit olivat jo hulinaviikon päätteeksi hilkulla unohtua. Viikonlopun aikana starttaa kuitenkin yksi arvonta ja ensi viikolla toinen merkkipaalun kunniaksi, joten olkaahan kuulolla.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

/ Tanja

6 kommenttia :

 1. Onnea 3-vuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Täälläkin samoissa puuhissa eilen ja mukavasti se viikonloppu noin alkaa :) Täydellistä rentoutumista!

  VastaaPoista
 3. Wautsi! Onnea blogille :)

  VastaaPoista
 4. Onnea 3v. blogille! Sametti on jotenkin muakin nyt kiehtonut ja tulipa meidän olkkariin yksi samettityynykin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille ja bloggaajalle!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger