Joulukuun suosikit

13.12.2017

Kepeää keskiviikkoa täältä hankien keskeltä. Lunta on tullut ihan solkenaan, mutta ilmeisesti myös muu maa on saanut osansa siitä. Lumi on kyllä ihanaa ja valaisee kaamosta, mutta hieman alkaa jo lumen kolaaminen tympimään. Kunto siinä onneksi kohenee ! Lumitöiden jälkeen on rentouttavaa istahtaa viltin alle ja fiilistellä joulua, joka on jo ihan nurkan takana. Joulukuun suosikkeihin keräsin itselleni mieluisia asioita, joista jonkun hankin itse itselleni joululahjaksi. Meidän perheessä ostetaan myös aikuisten kesken aina joku lahja toisille, mutta olen jo vuosien ajan hankkinut jotain kivaa itselleni. Vähän niin kuin palkintona vuoden aherruksesta.


Lapuan Kankureiden valikoimasta olen ihaillut Kukka-peittoa, jota voi käyttää tarpeen vaatiessa myös pöytäliinana. Varmaankin käyttäisin sitä eniten peittona, sillä torkkupeittoja ei ole koskaan liikaa. Kaulassa on jo pitkään ollut cashmere-huivin kokoinen puutos ja Balmuirilta niitä löytyy jokaiseen makuun. Palelen aina kaulan kohdalta, joten huivi tulisi ahkeraan käyttöön. Menun uusi ihana Pov-kynttelikkö olisi hygge-hifistelyyn aivan loistava valinta. Ihastuin tähän heti ! Tuollaisena sarjana näyttävät upealta seinällä.


Saunatakkini alkaa olla jo aika kulahtanut, mutta pukki ehkä tuokin sellaisen ... jos tontut ovat olleet kuulosalla.  Pellavavohvelinen on toiveenani. Vahvana suosikkina omaksi lahjaksi on myös Päivi Hintsasen grafiikka, jota olen ihaillut kauan. Etenkin Kyyneltäjät-sarja saa minut aina uudestaan palaamaan Päivin nettisivulle niitä katselemaan. Äidit usein miettivät kaikille hyödyllistä lahjaa, joten listalla keikkuu myös Mantis-seinävalaisin, sillä makuuhuone kaipaa yhtä valaisinta lisää ja siitä olisi iloa muillekin. Meidän makuuhuoneessa köllii usein tämän talon nuorisokin lukemassa tai leffaa katsomassa. Sänky on kuuleman niin hyvä ja pehmeä.  


Onko teillä muilla tapana hankkia itsellenne joululahja ? Ja jos on, niin mitä paketista löytyy ?

Omat tonttuiluni ovat vielä pahasti kesken, joten täytyykin käyttää loppuilta niihin hommiin.

/ Tanja


6 kommenttia :

 1. Kyllä sitä tulee itsellekin lahja hankittua. Tänä vuonna pakettiin sujahti ihana balmuirin -huivi, josta olen jo pidempään haaveillut!

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut tapana käydä joulun alla miehen kanssa kaksistaan joulukonsertissa tms, ja tuollainen irtiotto on se meidän aikuisten joululahja. Toki sitä jotain paketistakin on mukava saada, mutta olen tosi onneton hankkimaan itse itselleni mitään! En raaski, ja ajattelen aina että hankin mielummin sellaista mikä hyödyttää tai ilahduttaa muitakin kuin itseäni :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin konsertti onkin hyvä ”lahja” vanhemmille! Meillä vaan tuppaa kaikki olemaan kauempana, niin monesti ei ehdi minnekään. Töissäkin usein niin kiirettä joulun alla.

   Tämähän se on äitien vikakin välillä, ettei itselle haluta mitään...mutta mie olen viime vuosina jo satsannut itseenikin ihan hyvällä omalla tunnolla. Meillä kyllä jo tytötkin käyttävät äidin vaatteita ja asusteita, joten yleiseen käyttöön katoavat omatkin lahjat 😍

   Poista
 3. En ole ostanut itselleni lahjaa, mutta ihan kiva idea kyllä! :D Tai no, itseasiassa tänään maksoin ostokset kaupassa ja mukana oli miehen lahja minulle, jonka minä itse valitsin... joten no joo, ehkä olen ostanut itselleni lahjan. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aika hauska 😂 Kyllä sie minun mielestä voit hankkia vielä jotakin muutakin itsellesi...miehen kortilla 😍

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger