Juhlan aika

31.12.2017

Yhteistyössä Havin kanssaViimeistään uudenvuodenaattona sitä miettii mihin mennyt vuosi hujahtikaan. 365 elettyä päivää iloineen ja suruineen. Monen monta juhlahetkeä ja muistoa tallessa tulevaisuuteen. Kuten elämässä yleensäkin, myös monta huolen hetkeä ja muutama tirautettu kyynel. Kaikki kuitenkin tarpeellisia, jotta elämän tasapaino säilyisi. Kaikki eletyt hetkethän meitä muokkaavat ja valmistavat uuteen vuoteen. Kaikki eletyt hetket muokkaavat myös perinteemme sellaisiksi, kuin ne ovat. 


Vuoden viimeiseen juhlaan valmistautuessa mietin omia juhlaperinteitäni. Suurin osa niistä on kotoisin lapsuuskodista ja äidin tavoista laittaa juhlapäivä. Toki olemme omassa kodissamme luoneet myös omia perinteitä, mutta tietyt jutut vaan ovat ja pysyvät. Yksi niistä ovat Havin kynttilät, joita paloi lapsuuskotini jokaisessa juhlassa.  

Rakkaan äidin aarrekaapissa oli aina muutama paketillinen kruunukynttilöitä odottamassa juhlahetkeä. Kauniit kynttilänjalat ja kynttilänvalon lepatus jäivät pienen lapsen mieleen ja minusta kuoriutuikin ahkera kynttilöiden polttaja. Muutaman harharetken jälkeen olen aina palannut tuttuun ja turvalliseen Haviin. Elämä muuttuu, Havi pysyy. Tuntuu hyvältä tehdä yhteistyötä tunnetun kotimaisen brändin kanssa, joka on valollaan osallistunut minunkin elämäni tärkeimpiin hetkiin.

Tänään syttyivät nämä kynttilät valaisemaan perheeni päivällistä, jonka katoimme pöytään hartaudella. Kiitollisena istumme yhdessä summaamaan vuotta 2017 ja muutaman tunnin kuluttua kilistämme uudelle vuodelle. Kauniita juhlahetkiä teille jokaiselle missä ikinä vuoden viimeistä juhlaa vietättekin.


Kaunis kiitos lukijoilleni menneestä vuodesta, olette tärkeitä <3

Rakhauella, Tanja

14 kommenttia :

 1. Havi ja sinä sovitte kyllä täydellisesti yhteen. Suoralinjaista kauneutta ja tyylikkyyttä niin kynttilöissä kuin sinun omissa tekemisissäsi ja teidän kodissa, joka on mun silmään yksi kauneimpia koteja kaikessa seesteisyydessään ja yksinkertaisuudessaan, mutta silti lämpimässä kodikkuudessaan <3.

  Kaikkea hyvää ja vielä parempaa vielä tätäkin kautta koko porukalle ja kiitos tähänastisesta ystävyydestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanista sanoista Annukka <3 Meni roska silmään

   Kaikkea hyvää myös teidän perheen vuoteen ja kiitos ystävyydestä <3 Ihana juttu kun tavattiin !

   Poista
 2. Kauniisti palavat Havin kynttilät kauniissa kodissasi - ja Havin kruunukynttilöitä meilläkin on aina varastossa:)
  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Ihanaa Uutta Vuotta sinullekin <3

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat!
  Oikein ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger