Vuoden suosituimmat postaukset

29.12.2017

Helou helou kaikille! Ihanan leppoisa ja ressitön joulu on ohitse, mutta lomailu onneksi jatkuu. Tänä vuonna emme todellakaan ressanneet yhtään millään jouluun liittyvällä ja minun epäluulosta huolimatta onnistuimme täydellisesti. Ajattelin ennalta, että viimeistään pari päivää ennen joulua keksin jonkun "pakkotehdäjouluksitaimuuteneitulejoulu" -jutun, mutta ei. Tyynen rauhallisesti täytin jääkaapin ja paketoin jopa lahjatkin paljon aikaisemmin, kuin viimeisenä yönä ennen aattoa. Oppii sitä näköjään jotain iän myötä. Lepo ja perheen kanssa oleilu ajoi kaiken muun edelle ja kuvasato joulusta jäi laihaksi. Nyt postailenkin ihan muulla aiheella kuin joulu.

Vuoden vaihtumista odotellessa ajattelin julkaista tämän vuoden suosituimmat postaukseni. Kiva oli itselläkin palata vanhoihin postauksiin ja muistella mennyttä blogivuotta niiden kautta. Otsikoita klikkaamalla pääset lukemaan alkuperäiset postaukset.Oho, yllätin itsenikin


Ylivoimaisesti suosituimmaksi postaukseksi nousi second handina hankituista muurahaistuoleista kertova postaus toukokuulta. Torista löydetyt tuolit saivat uuden elämän mustan maalipinnan myötä. Muurahaistuolit ihastuttavat kovasti ja etsinnässä on lisää tuoleja, joita aina välillä tarvitaan lisää pöydän ympärille.

Ruokailutilan uusi valontuoja

Toiseksi suosituimmaksi tekstiksi nousi lokakuinen postaus ruokailutilamme uudesta valaisimesta. Tämä Pholcin kaunokainen oli kyllä nappivalinta tähän tilaan. Näissä kuvissa näkyy myös ruokailutilan uusi kitin värinen maalisävy, joka toi tilaan toivottua lämpöä.Olkkarin look tänään

Helmikuussa postailin olohuoneen uudesta diy-hyllyköstä, jonka tuunasin Stylizimo-blogista ( klik ) saadun idean mukaan. Hyllykkö on edelleen kovin tykätty elementti olohuoneessamme ja siihen on kiva vaihdella uusia asetelmia aika ajoin.


Vinkkejä pikkurahalla sisustamiseen


Bloggariporukkamme kuukausittaiset sisustusteema -postaukset olivat erittäin suosittuja ja luetuimmaksi omistani nousi postaus, jossa annettiin vinkkejä pikkurahalla sisustamiseen. Tämä teema oli yksi omistakin suosikeista ja kiva oli lukea myös muiden mukana olleiden bloggareiden vinkkejä. Pikku rahalla sisustaminen kiinnostaa aina!

Nyt se löytyi

Lukijoita kiinnosti kovasti meidän olohuoneen täydellisen maton metsästys, joka päättyi paikallisesta huonekalukaupasta löytyneeseen Mattokympin villamattoon.  Matto on tarpeeksi iso, erittäin käytännöllinen ja helppohoitoinen. se on edelleen kuin uusi, sillä villa materiaalina ei ime likaa kovin herkästi.


Euron kirppislöytö

Kaikenlaiset kirppislöydöt kiinnostavat blogien lukijoita aina ja niin tänäkin vuonna. Euron kirppislöytö oli suosituimpien postausten listalla. Toivotaan, että ensi vuodestakin tulee hyvien löytöjen vuosi.

Tässä siis suosituimpia postauksia vuoden 2017 varrelta. Millaisia postauksia sinä toivot lisää ? Oliko listalla jokin sinua erityisesti kiinnostava aihe ? Ilolla otan postausvinkkejä vastaan.

Me valmistaudumme pian alkavaan ilotulitusnäytökseen, joka järjestetään naapurimaan puolella vuosittain pari päivää ennen vuoden vaihdetta. Se on aina upea !


Mukavaa perjantai-iltaa <3

/ Tanja


8 kommenttia :

 1. Hyviä hankintoja olet tehnyt ja muutenkin mukava postaus :) Inspiroiduin tästä postauksestasi niin, että taidan kerätä pienen kollaasin itsekkin suosituimmista postauksistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️

   Toteuta ihmeessä itsekin! Tulen heti lukemaan, sillä näitä on kiva lueskella.

   Poista
 2. Kivoja poimintoja olet tehnyt!Ja nuo seiskat ovat niin ihanat,että ei ihme,jos on paras postaus ja luetuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku ❤️ Itse asiassa kyseessä on muurahaistuolit...mutta paljonhan ne muistuttavat toisiaan.

   Poista
 3. Kauniin harmonista!
  Kaikki sisustusjutut kiinnostavat aina! =)
  Upeaa uutta vuotta täynnä elämäniloa ja rakkautta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Susanna ❤️

   Upeaa uutta vuotta sinnekin 😘 Kyllä tästä hyvä vuosi tulee!

   Poista
 4. Kiva yhteenveto vuodelle! Teidän koti on kyllä niin kaunis ja upea, että! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein mieltä lämmittävästä kommentista Anu ❤️

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger