Ne pienet yksityiskohdat

30.1.2018
Meillä on pidetty viime viikolla sairastupaa ja viikonloppuna oli ihan pakko väsystä huolimatta vähän siivoilla. Siivoilu muuttui myös olohuoneen järjestyksen vaihtoon samalla kun vaihdoimme sohvaan vihdoin ja viimein uudet jalat. Ne ovat tainneet odottaa eteisen komerossa vuoden verran. Ja homma ei ollut edes kiinni hellun "ensi kesänä sitten " -asenteesta, vaan olen itse unohtanut jalat kerta toisensa jälkeen. Sohva nurinpäin, vanhat irti ja uudet tilalle. Aikaa meni alle kymmenen minuuttia. Miten joku homma voikin joskus ottaa ikuisuuden, vaikka olisi pieni juttu hoitaa ? 

Nyt sohva ja sohvapöytä mätsäävät hyvin yhteen yhtenevien jalkojen ansiosta. Sohva näyttääkin jotenkin erilaiselta. Pienillä yksityiskohdilla on monesti iso merkitys visuaalisuuden kannalta, eikö ? Uudet jalat ovat entisiä korkeammat ja se on pelkästään hyvä juttu. Villakoirat saa sohvan alta sukkelammin.  

Kukkavaasin virkaa toimittaa Iittalan lasikannu, joka päätyi pöydälle ihan vahingossa. Toista maljakkoa etsiessä nostin perjantaikukat kannuun odottamaan ja ne näyttivät kannussa niin kivoilta, että siihen jäivät. Kuka sanoo, etteikö maito/vesikannukin voi toimia monena? Kuvissa vilahtaa myös olkkarin seinien ihana uusi sävy, mutta siitä lisää sitten toisella kertaa.
Vihdoin ja viimein ehdin aloitella myös Keekin kirjan lukemisen. Sain kirjan tytöltäni joululahjaksi. Kyllähän minusta taisi pieni Keekki-fani tulla Vain elämää-ohjelman myötä. Mutta hei, nyt lähtee yksi touhusokka irti ! Palataan pian, kivaa tiistaita kaikille <3

/ Tanja

4 kommenttia :

 1. Voi miten kauniilta näyttää! <3 Todella näppärä muutos nuilla sohvan jaloilla! Itsekkin olen sitä joskus miettinyt, mutta meillä on jättisohva joten en ole ihan varma uskaltaako siihen laittaa muita jalkoja jos ne eivät kestäkkään sitten tarpeeksi rasitusta kuin alkuperäiset.

  Täälläkin vietettiin kunnon sairastuvan elämää, tulin ihan mökkihöperöksi kun neljä päivää olin kuumeessa ja tuntui ettei mitään voinut tehdä kun nousi heti taas kuume jos ulkona koiran vaikka vain käytti. Tuosta lasikannusta, niin eikö olekkin piristävää että joskus tällaiset vahingossa tapahtuneet sisustukselliset muutokset on niitä parhaita ja tuovat kivasti vaihtelua. Kuten tämä maljakkokin sopii oikein hyvin kokonaisuuteen.

  Mukavaa viikonjatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju <3 Kyllä ne on juuri nämä vahingossa syntyneet idikset niitä parhaimpia, pieniä arjen iloja.

   Kannattaa tilata jalat samasta firmasta kuin sohvakin, niin varmasti kestävät. Sohvafirmoilla on nykyään jo monia jalkavaihtoehtoja.

   Poista
 2. Kauniit kuvat! Tuo teidän pöytä on kyllä niin kaunis.
  Toivottavasti taudit on nyt selätetty siellä teillä ja pääsette nauttimaan ihanista pakkaspäivistä!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger