Pages

28.1.2018

Nyt unelmoidaan isosti

Bloggaajaporukkamme on jälleen aktivoitunut kuukausittaisten sisustusteemojen/haasteiden kanssa ja tammikuun aiheen heitti ilmoille Coffee Table Diaryn herttainen Giselda <3 

" Haaveillaanko hetki? Uusi vuosi saa useimmilla meistä sisustushaaveet nousemaan pintaan. Haaveissa voi olla sisustaa uusi koti, parempi järjestys säilytysratkaisujen päivityksellä, pintojen raikastus, tai vaikka tuoda uutta väriä sisustukseen. Toki myös ihanilla uusilla kalusteilla, valaisimilla, tekstiileillä ja sisustusesineillä - tai olemassa olevien kierrättämisellä, saa kodin ilmettä tehokkaasti päivitettyä. Mikä parasta, haaveilla voi isostikin, vaikka itse toteutus etenisi omalla tahdillaan! Millaisia sisustushaaveita sinulla on vuodelle 2018?"

Ainahan meillä jokaisella joitakin haaveita on ja sisustajalla montakin. Koti elää vuosien saatossa tarpeiden mukaan ja tällekin vuodelle on suunnitelmissa pieniä sisustuksellisia muutoksia. Mutta tänään haaveillaan isosti, sillä meidän perheellä on pitkäaikainen haave.
Me olemme nimittäin henkeen ja vereen mökki-ihmisiä, vaikka emme omaa mökkiä omistakaan. Vielä.  Koko perheemme jakaa saman haaveen ja jo vuosien ajan olemme heitelleet ilmoille mökki-idiksiä. Olen myös kerännyt inspiraation lähteitä niin leikekirjaan, kuin läppärin tiedostoihinkin. Silloin kun haaveilimme nykyisestä kodistamme, keräsin ideakansion ja siitä oli valtava apu, kun talon suunnittelu alkoi. Moni idea olisi unohtunut, ellei niitä olisi tallettanut jonnekin. Samoin on tämän tulevan mökin kanssa. Ideoita on ja niitä kerätään edelleen, vaikka olen mökin pääpiirteiltään jo piirtänyt. Toki rakennuspaikka ja maisema muokkaa kuvia edelleen, mutta niitä on sitten helppo muutella tarpeen mukaan. Keräsin tähän postaukseen muutaman inspiraatiokuvan, joissa jokaisessa on jokin juju mikä kiinnostaa. Nyt tarkastellaan lähinnä arkkitehtuurisia seikkoja. Sisustus onkin sitten ihan eri juttu. 
Avainsanat mökille ovat valoisuus ja avaruus, mutta myös pesämäinen fiilis modernilla twistillä. Muunneltavuus on tärkeää, sillä eipä aikaakaan, kun lapsilla on puolisot ja perheet. Piirroksissa olen huomioinut jo mahdollisen tulevan laajennustarpeen. Tämän kaiken lisäksi tarvitaan upea jokinäkymä ja rantasauna panoramaikkunalla, niin meidän suuri haaveemme on toteutunut !
Mistä sinä haaveilet  ? 

/ Tanja 

9 kommenttia:

 1. Haaveilu on ihanaa ja varsinkin kun se on koko perheen yhteinen. Ja, ihanat kuvat olet liittänyt postaukseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on varmaan semmonen elämän suola. Osa toteutuu ja osa ei, mutta tärkeitä haaveita kaikki kuitenkin :)

   Poista
 2. Onpa upeat kuvat postauksessa! Oma mökki olisi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jaana, netti on pullollaan ihania mökkikuvia :)

   Mökki <3

   Poista
 3. Niin hienoja mökkejä, jos näitä mökeiksi voi edes sanoa. Oma mökki olisi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no joo, on mökkejä ja mökkejä. Ihan riippuu toiveista, että mitä mökistä lopulta tulee :) Veikkaan, että olipa mökki millainen tahansa, niin parasta on ulkosauna ja puukiuas <3

   Poista
 4. Niin ihanat haaveet teillä, näihin ei voi olla yhtymättä! Joku päivä sitten.... Kiitos kun osallistuit Tanja, oli inspiroivaa lukea postauksesi ja katsoa nämä kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun on mitä odottaa :)

   Kiitos itsellesi kivasta aiheesta Giselda <3

   Poista
 5. Ihania kuvia olet poiminut!

  Samanlaisiin ajatuksiin olen omasta mökistä päätynyt, tosin sen ajankohta ei ole vielä. Osittain kiinnostaa vanhakin mökki, mutta niissä riittää yllätyksiä!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !