" Lähishoppailua " parhaimmillaan

1.2.2018
Käykö teille niin, että omiin kaappeihin unohtuu jokin esine, joka näyttääkin ihan uudelta taas jonkin ajan päästä ? Jossain vaiheessa ruskea sävy rupesi tökkimään ja tämä Iittalan Lantern-lyhty sai väistyä kaappiin. Äskettäin bongasin sen kaappien siivouksen yhteydessä ja niin pääsi lyhty takaisin esille. Eikä ruskea sävy näytä enää yhtään tunkkaiselta. Nämä omissa kaapeissa "shoppailut" on kyllä käteviä hommia !
Eniten positiivisiä sydämen sykkeitä aiheutti kuitenkin tuo seinään heijastuva valoilmiö. Samaan aikaan kun radiossa päiviteltiin Etelä-Suomen surkeaa keliä,  meillä täällä pohjoisessa paistoi aurinko täydeltä terältä. Pakkasta on reippaanlaisesti, mutta sen saa yläkerran Herra anteeksi, kun antoi meille kuitenkin aurinkoa. Kevät tulee sittenkin!

Täytyy siirtyä äitien salaiseen askartelupajaan illaksi, sillä huomenna on aika merkittävä päivä ...Yksi juttu täytyy saada aamuun mennessä valmiiksi <3

Tanja

8 kommenttia :

 1. Tämä valon lisääntyminen on kyllä niin tervetullutta. Ehtii töiden jälkeen vielä hetkeksi ulos ilman otsalamppua. :)
  Täällä myös harrastettu tuota lähishoppailua. Samalla kun löytöjä on tehnyt läheltä, olen myös näitä lähilöytöjä laittanut kirppikselle kiertoon. Kummasti sitä tavaraa vaaan kerääntyy kaappeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajattele, tätä menoa ollaan jo pian maaliskuussa !

   Lähishoppailu on ihan pop <3

   Poista
 2. Mulla on pari Pentikin ruskeaa simppeliä maljakkoa, vai lyhtyjäköhän ne on, jotka oli ennen mun lempparit, mutta kävi samalla tavalla kuin sun Lanternalle, että jossain kohtaa päätyivätkin muka synkän värisinä kaappiin. Ehkä pitäis kokeilla, joko niitten aika olis tulla sieltä ulos :)

  Auringonvalo seinällä näyttää ihanalta <3. Täällä on tullut lunta ihan tavan kanssa, mutta taivas on harmaa. Vaan kyllä se siitä..

  Hyvää merkittävää päivää, mikä ikinä se onkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakot esiin, voivat hyvinkin näyttää freesiltä nyt !

   Merkittävä päivä oli oikein onnistunut <3 Niin pivänsankarille kuin myös vanhemmille

   Poista
 3. Ihanan löydön olet tehnyt siellä "lähikaupassa"! ;) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin oikein hyvää viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 4. Toi on ihan parasta, kun löytää kaapista jotakin sinne "pois silmistä" laitettua ja se näyttääkin taas ajan jälkeen hyvältä :) Kaunis on kyllä tuo Lantern! Ja ihana aurinko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Taitaa peräti olla niin, että tämän värisenä Lanternia ei enää edes saa...en ole varma, mutta muistelen näin.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger