Makkarin kuulumisia

9.2.2018
Vähän hassu otsikko, sillä mitäpä makkarille sen erityisempää kuuluisi. Makkarissa köllijälle sen sijaan kuuluu paljonkin. Niin paljon, että rankka viikko vei mehut ja parasta just nyt on makoilla yöpuvussa viltin alla. Kyllä se perjantai taitaa olla viikon paras päivä, koska viikonlopun hitaat aamut ovat vasta edessäpäin, eikä ole kiire yhtään minnekään. Olen pyhittäny viikonlopun pienelle maalaushommelille, mutta jos väsyttää, niin sitten keskitytään tsiigailemaan olympialaisia täällä samaisen viltin alla.

Huomasin tässä eräänä päivänä, että makuuhuonetta on tullut kuvattua hirmu vähän. Makkari on yksi suosikkihuoneistani kodissamme, mutta valitettavasti myös yksi hankalimmin kuvattava tummien seinien vuoksi. Pidämme seinien sävystä todella paljon ja makkari on hyvin pesämäinen paikka. Tummuus vaan imaisee kaiken valon ja siksi kuvaaminen on haastavaa varsinkin talviaikaan. 

Muutoinkin mieleen on hiipinyt, että pitäisikö seinät maalata vähän vaaleammiksi ? Näin se käy ... muutama aurinkoinen päivä ja heti haluttaa " keväistää " kodin nurkkia. Katsotaan, katsotaan.

Mitä sinun viikonloppusuunnitelmiisi kuuluu ? 

/ Tanja

6 kommenttia :

 1. Kaunis makuuhuone, yöpöytä varsinkin ihastutti.
  Itse pitäisin tuon kauniin seinien sävyn, rauhoittava ja luo jotenkin "turvallisen" tunnelman – vaikka ymmärrän kyllä, että välillä sitä kaipaa jo vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla <3

   Twiggy on vaihdellut paikkaa olohuoneen ja makkarin välillä. Sopii kumpaankin huoneeseen kivasti!

   Makkarin sävy on nimenomaan rauhoittava, mutta vaihtelua jo kaipaan. Välillä tuntuu niin kovin pimeältä. No, katsotaan vielä, että annetaanko olla tuonansa.

   Poista
 2. Ihana tuo seinä! Siihen voisi sopia kivasti myös jokin harmaan sävy. Minullakin on ollut mielessä makkarin seinän maalaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain greigeä omen siihen mallaillut 😀 Miten se tuntuu, että sävyn valinta on se aikaa vievin juttu. Sitten vain maalata pois!

   Poista
 3. Vai makkarin kuulumisia :D Tuo harmaansininen seinä on upea!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger