Asuuko teilläkin Joku ?

30.3.2018

Maaliskuun sisustushaasteen heitti ilmoille Char and the city -blogin Carita. Haaste kuului näin :

"Sisustusblogeja selaillessa usein unohtuu se, että sisustusbloggaajan(kaan) kotona ei aina ole supersiistiä, vaan ihan tavallista elämää siellä vietetään. Koska blogit ovat nykyään niin viimeisen päälle viilattuja, tuodaan sekaan pientä arkirealiteettia. Sisustusblogiin valokuvaavan etu on siinä, että kauniin asetelman vierellä olevan kaaoksen voi rajata pois. Mutta minkälainen olisi behind the scenes -kuva, jossa mitään ei rajata pois? "

Minua ja ilmeisesti montaa muutakin bloggaajaa ilahdutti kovin helppo postaus. Senkun nappaa muutaman kuvan arkirealismista ja that's it. Meilläkään ei todellakaan ole aina siistiä, vaikka kukaan perheenjäsenistä ei tietenkään sotke. Meillä sotkee aina se Joku. Asuuko hän teilläkin ?
Eilen töistä tullessa tartuin kameraan ja otin todistusotoksia siitä, että perheen poissaollessa Joku käy meillä sotkemassa. Joku on tullut vahdilla sisään, sillä kengätkin ovat jääneet housuihin kiinni, takki on lennähtänyt kenkätelineen päälle ja märät hanskat ovat tietenkin lattialla. Joku on myös käynyt laskettelemassa, hiihtämässä ja ajamassa crossimopoa. Näin voi päätellä lattialla lojuvista varusteista.


Joku on juonut useammasta mukista, syönyt jogurttia ja ilmeisesti ollut aikeissa syödä myös päärynän, mutta on mitä ilmeisemmin väsähtänyt kesken kaiken. Joku on nimittäin kantanut tuplatäkin makkarista sohvalle ja nukahtanut siihen. Kas, Joku on myös löytänyt aamulla hukassa olleet farkkuni !
Keittiössä Joku on juonut jälleen useammasta mukista ja tipunkeltaisesta juomapullosta. Joku on aloittanut pääsiäiskukkien purkittamisen, Fairy-pullosta päätellen suunnitellut tiskaamista ja reippaana hakenut myös postin. Joku on myös ottanut oluen! Joku on nähtävästi siis aloittanut pääsiäisloman. Tai sitten Joku on unohtanut tölkin siihen viime viikonlopulta. Joku omistaa myös korillisen latureita, joita se mielellään kylvää ympäri taloa.

Kodinhoitohuoneessa en ehtinyt ( uskaltanut ) käydä, sillä siellä Joku on aina kaikista ahkerimmillaan. Siinä voisi olla arkirealismia kerrakseen.

Ihanaa pääsiäistä kaikille <3

terkuin Tanja & Joku


P.S. Carita koostaa omassa blogissaan kaikista kulissien taakse kurkkauksista oman postauksensa, stay tuned !

6 kommenttia :

 1. Arki se on meillä bloggaajillakin. :)
  Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Joku on ilmeisesti enemmänkin heimo, kuin yksilö? Meillä on Jokuja montakin, siitä päätellen että pystyvät työskentelemään useassa paikassa samaan aikaan. Terveisiä vaan teidänkin heimoveljelle (tai voi kai se siskokin olla) :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mieki olen epäillyt... mutta kun häntä/heitä ei koskaan saa kiinni itse teosta, niin paha sanoa mikä on totuus 😂

   Jätän terkut lappuselle 💓 Aurinkoa teidänkin pääsiäiseen ☀️

   Poista
 3. Joo, kyllä meilläkin asuu Joku, tarkemmin sanottuna Joku Muu! :DDD Hyvää pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä Jokuja tuntuu riittävän 😂

   Samoin sinne hyvää pääsiäistä 🐣

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger