Kohtaamisia

24.3.2018Tiedättehän tunteen, kun jotkin kohtaamiset elämässä jäävät erityisesti mieleen ja niihin palaa aina uudelleen ajatuksissaan ? Minun maaliskuuhuni on mahtunut monenlaisia kohtaamisia liittyen sisustamiseen. Naistenpäivänä istuin oman kotini ruokapöydän ääressä kahden taitavan naisen kanssa. Herkuttelimme tyttäreni tekemällä juustokakulla ja minusta tuntuu, että ehdimme jutella niin monista asioista, että yleensä sellaisen aihepiirin käsittelyyn menisi päiviä. Mutta ei näiltä naisilta, joilla jokaisella on intohimo omaan tekemiseensä. Puheliaat naiset Tiia ja Anu olivat tekemässä sisustusaiheista lehtijuttua keväisestä sisustuksesta ja kyllä sekin saatiin tehtyä, vaikka puhetta riitti monen tunnin edestä. Olen monena päivänä miettinyt tätä erittäin mukavaa kohtaamista ja jotenkin minusta tuntuu, ettei meidän tapaamisemme jäänyt yhteen kertaan. Tällä naistenpäivällä oli erityinen merkitys. Kiitos naiset kun tulitte, olitte ja jätitte jälkenne. 
Lehtijutun myötä tulin lopullisesti ulos kaapista mitä tulee blogin kirjoittamiseen. En ole asiaa sen kummemmin mainostanut ja olikin iloinen yllätys herätä viime vikonloppuna tekstareiden ja Whats App - viestien piippauksiin, kun sukulaiset ja ystävät ympäri Suomen muistivat viesteillään. Hauska sattuma oli myös se, että ainakin Aamulehdessä julkaistusta Koti-liitteestä löytyivät myös rakas bloggaajakollegani Sari sekä juurikin sisustusharrastuksen kautta elämääni tullut ihana ystäväni Elisa.   

Blogin kautta lähetän nyt myös  lämpimät kiitokset kaikille juttua kivasti kommentoineille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat. Yksi mieleenpainuvimmista kommenteista jutun tiimoilta oli, kun miespuolinen opiskelukaverini / nykyinen kollegani sanoi lukeneensa elämänsä ihka ensimmäisen sisustusjutun, koska siinä olin mie. Tervetuloa uuden harrastuksen pariin M, tästä se lähtee. Ehkä me hyvänä tiiminä vielä joskus sisustammekin rakentamamme kohteet. 
Juuri viikonlopun kynnyksellä tapasimme tällä meidän lähialueen  sisustusbloggaajajengillä ja mietin  miten onnekkaita me olemmekaan. Jaamme saman intohimon lisäksi myös samanlaisen huumorintajun, elämänkatsomuksen ja rekkakuormallisen välittämistä. Vuosien tuttavuuden myötä meistä on hioutunut tiimi, joka jakaa sisustamisen ohessa elämän ilot ja surut. Joka kerta ilta loppuu liian lyhyeen. Puss och kram te rakkaat naiset <3 

Täytin tällä viikolla vuosia ja samana päivänä vietettiin myös kansainvälistä onnellisuuspäivää. Istuin silloin oikein miettimään mihin onnellisuusasteeseen sitä voi itsensä asettaa. Tulin  siihen tulokseen, että olen todella onnellinen <3  Olen saanut elämässä kaiken mistä nuorena haaveilin. Aion jatkaa haaveilua myös jatkossa, sillä niiden voimalla nämä ikälukemat eivät ahdista ollenkaan. Tämä on just hyvä ikä seuraaville askelille elämässä. Nämä kaikki pienet kohtaamiset loivat nekin uusia haaveita. Keep on dreaming everyone !


Onnellista viikonloppua teille, elämä on aika mageeta <3 Eikö olekin ?

/ Tanja

15 kommenttia :

 1. Ihana tuo kaulakoru.Muutenkin niin kauniita kuvia sulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku 💓 Koru on Puinen tuotantoa ja se on kyllä ihana!

   Poista
 2. Ensinnäkin, aivan ihanat kuvat :). Toisekseen, ONNEA! Ja kolmannekseen, elämä ON aivan tosi mageeta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💓 Kiitos 😘 Ja niin onkin!!! Halit sinne ❤️

   Poista
 3. Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanan positiivinen postaus :) Ja kauniit kuvat 💛

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Ja, synttäri onnittelut näin hieman myöhässä!

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat!❤️
  Myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut!💐

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia ja ihana sinä <3 Ja kyllä, elämä on aika mageeta!

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavia kuvia. Taisin tunnistaa lumisen majan, jossa keisariakin odoteltiin, vaikka kovin on tykkilumen peittämä. Usein nuoruudessani tuolla ja vaaran kupeessa viettänyt lomat ukin luona. Tuli siis mieleen ihania muistoja. Täällä lounaissaaristossa ei tuollaisia lumimääriä näy. Terveisiä Kustavista!

  VastaaPoista
 9. Kyllä on kauniit kuvat ja ajatukset sinulla ❤️❤️

  VastaaPoista
 10. Kiitos terveisistä ja kiitoksista! Kiitos myös sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger