Lukusuositus sisustuksen ystävälle

18.3.2018Visuaalisuus on itselleni todella tärkeää ja tarkastelen oikeastaan hyvin monia asioita sen kautta. Katse kohdistuu kaupassa kauniisiin pakkauksiin, visuaalisesti miellyttäviin väreihin, niin vaatteissa, kuin myös sisustusjutuissa ja esimerkiksi kirjakaupassa kauniisiin kirjoihin ja niiden kuviin. Toki sisältö ratkaisee, mutta myönnän joskus ostaneeni pahemman makuista kaakaota, kun sen purkki oli toista kauniimpi. Voi elämä ! Kuulostaako yhtään tutulta ?


Lehtihyllyllä selaan usein montaa lehteä ja teen valintani sen mukaan minkä tyyli ja värimaailma miellyttää eniten. Asun-lehti on kuulunut suosikkeihini alusta asti ja siksipä uskalsin tilata äskettäin ilmestyneen Asun Homes Bookazinen ihan ilman näkemättä. Enkä pettynyt. Se on taattua laatua ja itselleni mieluisaa kauneutta lehden muodossa." Asun Homes -  bookazine esittelee parikymmentä inspiroivaa ja persoonallista kotia. Asun Homes -bookazineen kootut kodit ovat pieniä ja suuria, tasapainoisia ja yllättäviä, vaaleita ja tummanpuhuvia, minimalistisia ja runsaita. Kaikkia kuitenkin yhdistää yksi asia: ne kertovat tarinan asukkaidensa elämästä. " Näin kerrotan Asunin nettisivulla, josta tällaisen voi itselleenkin tilata. Taisin kyllä nähdä näitä kaupoissakin lehtihyllyllä.
Olen tänään ehtinyt pestä monta koneellista pyykkiä, pelastautua kuvausreissulla vaaraan iskeneestä myrkystä ja tehdä vaikka sun mitä. Mutta laiska se töitänsä luettelee, joten jatkan tätä äidin omaa lukuhetkeä sohvalla. Yksi kuvauskuppi teetä ehti jäähtyä, hih hah heh <3

Toivotan kaikille oikein mukavaa uutta viikkoa <3

Love, Tanja

8 kommenttia :

 1. Tuo lehti vaikuttaa oikein mukavalle!Oman maun tyylisiä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaunis ja upeita kohteita siinä 💓

   Poista
 2. Kiitos vinkistä!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana lehti! Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Lehdet on kyllä ihania. Vaikka paljon seuraan blogeja, niin kyllä siinä painetussa on jotain... :DDD Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, kyllä lehdissä ja kirjoissa on vaan sitä jotakin 😍 Iloa uuteen viikkoosi Hanna 💓

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger