Huhtikuun lempparit

8.4.2018
On aika kuukauden suosikkien. Huhtikuussa inspiroivat huolettomat taulukollaasit, ruskeanahkaiset tuolit ja Chair 25, joka on ollut suosikkini jo kauan. Jostain syystä olen mieltynyt nyt siroihin tuoliin, joissa on se jokin juju, joka toisi sopivalla tavalla kontrastia kotimme muuten melko moderneihin kalusteisiin. Harmikseni myöhästyin muutamalla minuutilla aivan upean safarituolin ostosta. Joku ehti laittaa meiliä myyjälle ihan hetkeä aiemmin, dämmit !

Olen ihastunut kovasti veistoksiin, jotka esittävät päitä. Otinkin keramiikkakurssin yhdeksi tavoitteeksi oman veistoksen teon ja se on kyllä hauskaa puuhaa. Ilme voi muuttua kesken veiston, joten ihan itseänikin jännittää, että mitä lopputuloksesta tulee. Jostain syystä kulta värinä tuntuu erityisen hyvältä keväisin ja ikihaaveeni Artekin Golden Bellistä heräsi taas kerran eloon. 

Olohuoneen seinän suhteen olen mennyt sillä periaatteella, etten naulaa seinään mitään mikä ei tunnu hyvältä, vaan odotan sitä oikeaa juttua. Huomaan tutkailevani usein mustavalkoisia valokuvateoksia ja alemman kuvan Tobias Regellin teos puhuttelee erityisesti. 

Aivan pakko hehkuttaa näitä meidän kevätkelejä, aurinko paistaa vieläkin <3

Hyvää uutta viikoa kaikille !

/ Tanja0 kommenttia :

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger