Koukussa ollaan

5.4.2018Niin siinä sitten kävi. Juuri kuten arvelinkin. Koukussa ollaan ! Tästä hommasta ei ole enää paluuta. Ikinä.

Olen haaveillut keramiikan teosta yli kaksikymmentä vuotta ja aina haave on tyssännyt siihen, ettei kotipaikkakunnallani ole järjestetty keramiikkakursseja. Syksyllä päätin, että nyt ajan sinne missä sellainen järjestetään ja ajoin myös. Joka viikko olen työntänyt kädet saveen ja nauttinut joka sekunnista. Olen kantanut savisäkit myös kotiin ja perhe on vierestä seurannut miten äiti ei hetkeen kuule tai näe mitään, vaan katoaa käsillä tekijän taivaaseen.  Rakastan keramiikan tekoa ja sitä luovuuden tulvaa mikä minusta tämän harrastuksen myötä pulppuaa. Tämä on niin minun juttuni ! Edessä on takuulla oman uunin hankinta.

Uunin läpi on kulkenut monenlaista tuotosta ja esittelen niitä sitten myöhemmin, kun saan kaikki lasituksetkin valmiiksi. Nyt nimittäin ollaan farkkuja myöten valkoisessa pölyssä. Ja aloitin juuri uuden kurssin ... Voisi kai sitä aikansa huonomminkin käyttää <3
Kepeää loppuviikkoa !

/ Tanja

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Wau! Keramiikan tekeminen on todellakin koukuttvaa. Itse olen käynyt jokaisen lapsen kanssa perhekeramiikassa, ihana materiaali työstää.

  VastaaPoista
 3. Arvaa vaan, kuka on haaveillut ihan samasta jo viimeiset sata vuotta, mutta en ole ollut noin toimelias kuin sinä, että olisin alkanut etsiä kursseja muualta. Kuulostaa ihan hitsin kivalta ja todellakin koukuttavalta ja arvaan, että sulla on kohta oma keramiikkagalleria pystyssä :).

  Pelkät betonityöt ei ole ollenkaan sama asia, vaikka niillä olen vähän koittanut korvata tota keramiikkakaipuuta.

  Ihnaa viikonloppua valikoivasti kuurolle ja sokealla ystävälleni <3

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa Tanja! Nauti täysin siemauksin omasta ajasta <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger