Suunnitelmia terassille

27.5.2018

Heissan hei kaikille ! Kesän tulo yllätti kivasti ja elämä onkin pyörinyt jo aika paljon ulkona ja terassilla sekä muuten vaan kesäisistä keleistä nauttien. Aivan mahtavaa, että lämpöä saatiin jo näin aikaisin. Toisaalta vähän pelottaa, että onko se meidän kesä tässä. Ei auta kuin pysyä positiivisenä ja odotella vielä parempia kelejä. Keräsin kollaasiin juttuja, joilla päivitämme katettua terassiamme. Tähän asti siellä on menty aika lailla väliaikaisilla kalusteilla, kun mitään "tsämähtävää" ei ole tullut vastaan.

Olemme etsineet terassille betonipöytään sopivia siroja tuoleja ja nyt viimein tuli vastaan jotain, joka sykähdytti. Näitä Tribun tuoleja saa valkoisella tai mustalla jalalla ja selkänoja on minusta aivan ihana. Kyllä se vaan niin on, että kesään ja terassiin kuuluu rottinki jollain muotoa. Ihana pudonta tuo lämpöä vaaleaan terassiimme sekä pehmentää myös isoa betonipöytää. Plussaa on se, että löysin yrityksen, joka myy näitä Suomessa. 

Netin syövereissä törmäsin myös hauskaan Philippe Xarrin valaisimeen, joka on punottu taatelipalmun oksista tai paremminkin risuista. Lamppu lähti heti tilaukseen, sillä se tuo sellaisen kaivatun jujun terassille.

Ja kun löydöistä puhutaan, niin Instagramissa vastaan tuli myös A.Petersen Collectionin sympaattinen penkki / rahi, joka sekin toisi lämpöä terassille.
Ja sitten se ihan must juttu ! Minulla on lukemattomia lapsuusmuistoja Parolan Rottingin riippukeinusta ja yleensä niihin liittyy pyörittäminen, huimaus ja oksennuksen pidättäminen. Jos kuulosti tutulta, niin olet varmasti itsekin saanut mahtavat kiksit tällaisessa keinussa. Tämä täytyy opettaa omillekin lapsille, hih! Terkkuja vaan serkulle, jonka mökin keinussa sai ne kovimmat vauhdit <3

Terassi on jo tähän mennessä saanut uuden köllöttelypaikan laverista, jonka tuunasin kirpputorilöydöstä. Tänään laitan roikkumaan myös pari Diy-amppelia, joihin täytyisi kesäkukat hakea puutarhalta. Hortensiat ja heinäkasvit ovat myös ostoslistalla. 

Ja nyt siirrynkin laverille kirjan kanssa köllöttelemään ( ennen kuin joku muu ehtii ). Matonpesu osa 2 saa hetken odottaa ... Joko siellä on siirrytty ulos " kesälaitumille " ?

Aurinkoista sunnuntaita kaikille <3

/ Tanja


3 kommenttia :

  1. Ihania hankintoja tulossa 💚💚 minulla on ihan auki ruokailuryhmä vielä.

    VastaaPoista
  2. Kauniit tuolit olet löytänyt. Täällä myöskin tuolit etsinnässä, väliaikaisista kun olisi mukava päästä vihdoinkin eroon! :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää upealle rottinkituolit ja Parolan rottingin riipputuolin ottaisin meillekin!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger